Petit plats
Petit risotto funghi (ve) met bospaddenstoelen, truffel, rucola en Parmezaanse kaas | 13 |
Petit risotto rode biet (ve) met burrata, walnoten en rucola | 13 |
Groentenquiche (v) diverse groenten en oude kaas | 11 |
Avocado tartare (v) licht gebrand, gepocheerd ei, tomatensalsa en crostini | 12 |
Gevulde aubergine (ve) met burrata, gepekelde ui, vijgencompote en kruidenolie | 13 |
Oesters (per stuk) met citroen, rode wijnazijn en sjalot | 4 |
Gamba’s met antiboise, zilte groenten en kruidenboter | 15 |
Pulpo langzaam gegaarde octopus met geroosterde paprikacrème, polenta, antiboise en mediterrane groenten | 15 |
Sliptong (2 stuks) met kappertjes en citroen | 15 |
Steak tartare rauw 100% rundvlees bereid op klassieke wijze | 15 |
Petit coq au vin kip met ui, wortel, rode wijn, tijm en krieltjes | 13 |
Buikspek & coquilles met doperwtencrème en zilte groenten | 17 |
Petit poisson en cocotte Jules’ vispotje | 15 |
Petit boeuf bourguignon gesmoord rund met rode wijn, ui, wortel en aardappelpuree | 13 |
Grand plats
Risotto funghi (ve) met bospaddestoelen, truffel, rucola en Parmezaanse kaas | 21 |
Risotto rode biet (ve) met burrata, walnoten en rucola | 21 |
Tagliatelle gamba’s & coquilles met groene groenten, saffraan en Parmezaanse kaas | 22 |
Sliptong (3 stuks) met kappertjes, citroen en zilte groenten | 28 |
Grand poisson en cocotte Jules’ vispotje | 26 |
Grand boeuf bourguignon gesmoord rund met rode wijn, ui, wortel en aardappelpuree | 24 |
Grand coq au vin kip met ui, wortel, rode wijn, tijm en krieltjes | 21 |
Bavette van de grill (120 gr / 180 gr) met friet, seizoensgroenten en keuze uit béarnaise-, groene peper- of truffelsaus | 20 / 24 |
Burgers & saté
Huisgemaakte saté kip, satésaus, kroepoek en zoet zure komkommer | 16,5 |
Angus burger met tomaat, piccalilly, oude kaas, little gem, rode uiencompote, frites en truffelmayonaise | 17 |
Portobello burger (v) met blauwe kaas, vijgencompote, little gem, avocadospread en frites met truffelmayonaise | 17 |
Sides
Frites met truffelmayonaise | 5 |
Zoete aardappelfriet met Parmezaanse kas en aïoli (optioneel: spek +1,-) | 7 |
Groenten van het seizoen | 7 |
Jules’ salade | 5 |
Snacks & bites
Brood met smeersels (v) met kruidenboter, aïoli en tapenade | 8 |
6 bitterballen optioneel: vegan + 2,- | 7 |
Bittergarnituur (12 stuks) optioneel: vegetarisch +1,- | 13 |
Calamares romana gefrituurde inktvisringen met citroen en aioli | 10 |
Flammkuchen original met ham, lente-ui, crème fraiche en Gruyère | 11 |
Flammkuchen funghi (v) met paddestoelen, prei, rode ui en Gruyère | 11 |
Gefrituurde kippendijen met zwarte knoflookmayonaise | 9 |
Jules’ borrelplank bittergarnituur, oude kaas, gefrituurde kippendijen, calamares en Parmaham | 19 |
Charcuterie truffelsalami, Serranoham, eendenborst en fuet | 15 |
Patisserie & desserts
Warme dadeltaart met butterscotch, met slagroom (+0,75) en/of vanille-ijs (+2) | 6,5 |
Appeltaart met slagroom (+0,75) en/of vanille-ijs (+2) | 5,5 |
Chocoladetaart met slagroom (+0,75) en/of vanille-ijs (+2) | 6,5 |
Crème brûlée met Bourbon vanille | 8,5 |
Witte chocolademousse witte chocolade, framboos en krokant filodeeg | 8 |
Sorbetijs 3 bollen huisgemaakt sorbetijs, met slagroom (+0,75) | 7,5 |
Dame blanche vanille roomijs, warme chocoladesaus en verse slagroom | 8,5 |
Fromages selectie van 4 kazen, notenbrood, vijgencompote en appelstroop | 15 |
Kindermenu / kidsmenu
Tosti ham kaas | 6 |
Snack met frites keuze uit: kroket – frikandel – kipnuggets | 8 |
Pasta bolognese met gehakt, tomatensaus en kaas | 9 |

LA GRANDE BOUFFE: elke maandag en dinsdag onbeperkt genieten van (bijna) al onze gerechtjes voor slechts 37,50 p.p. Reserveren is aanbevolen!