Diner

all day

Petits plats

Petit risotto funghi (ve)
bospaddenstoelen – truffel – rucola – parmezaanse kaas
13
Carpaccio van biet (ve)
rode biet – pistache crumble – balsamico – geitenkaascrème
13
Gevulde aubergine (ve)
burrata – gepekelde ui – vijgen – kruidenolie

13
Groente quiche (v)
groene asperge – zoete aardappel – courgette – paddenstoel – gruyère
12
Oesters (per stuk) (3 stuks bij Tour de Jules)
Zeeuwse creuses – citroen – rode wijnazijn – sjalot

4
Gamba’s
salsa tomaat – zilte groenten – kruidenboter
15
Pulpo
langzaam gegaarde octopus – paprikacrème – polenta – antiboise – mediterrane groenten
15
Steak tartare
rauw 100% rundvlees bereid op klassieke wijze
15
Petit Boeuf Grillè
steak getrancheerd – zoete aardappel – gebakken ui – madeira
15
Buikspek & coquilles (supplement 2,- bij Tour de Jules)
buikspek – coquilles – doperwtencrème – zilte groenten
17

Grands plats

Risotto funghi (ve)
bospaddestoelen – truffel – rucola – parmezaanse kaas
21
Tagliatelle schelpen en coquilles
schelpen – coquilles – groene groenten – saffraan – parmezaan

21
Gegrilde hele dorade
venkel – citroen – peterselie – knoflook

28
Gebakken zalm
zalm – citroenrisotto – pommodori beurre blanc

26
Boeuf Bourguignon
gesmoord rund – rode wijn – ui – wortel – aardappelpuree

24
Boeuf Grillè
steak getrancheerd – zoete aardappel – gebakken ui – madeira

24
Bavette van de grill 120 gr / 180 gr
friet – salade – keuze uit béarnaise-, groene peper- of truffelsaus

20 / 24

Snacks & bites

Brood met smeersels (v)
kruidenboter – hummus – tapenade

8
6 bitterballen (vegan + 2,-)7
Bittergarnituur (12 stuks)13
Calamares romana
gefrituurde inktvisringen – citroen – aioli

10
Flammkuchen original
ham – lente-ui – crème fraiche – gruyère

11
Flammkuchen funghi (v)
paddestoelen – prei – rode ui – gruyère

11
Charcuterie
truffelsalami – serrano – eendenborst – fuet

15
Fromages
selectie van 4 kazen – notenbrood – vijgencompote – appelstroop

14
Gefrituurde kippendijen
zwarte knoflookmayonaise of chilisaus
9

Patisserie & desserts

Warme dadeltaart met butterscotch5,5
Appeltaart
met slagroom (+0,75) en/of ijs (+2)
5
Chocoladetaart
met slagroom (+0,75) en/of ijs (+2)

5,5
Jules’ vanilla slice
vanille mousse taart – frambozensaus – crème anglaise

5,5
Witte chocolademousse
witte chocolade – framboos – krokantje

8
Sorbet ijs
3 scoups huisgemaakt sorbetijs

7
Fromages
selectie van 4 kazen – notenbrood – vijgencompote – appelstroop

22