Petits plats
Petit risotto funghi (ve) bospaddenstoelen – truffel – rucola – parmezaanse kaas | 13 |
Carpaccio van biet (ve) rode biet – pistache crumble – balsamico – geitenkaascrème | 13 |
Gevulde aubergine (ve) burrata – gepekelde ui – vijgen – kruidenolie | 13 |
Groente quiche (v) groene asperge – zoete aardappel – courgette – paddenstoel – gruyère | 12 |
Oesters (per stuk) (3 stuks bij Tour de Jules) Zeeuwse creuses – citroen – rode wijnazijn – sjalot | 4 |
Gamba’s salsa tomaat – zilte groenten – kruidenboter | 15 |
Pulpo langzaam gegaarde octopus – paprikacrème – polenta – antiboise – mediterrane groenten | 15 |
Steak tartare rauw 100% rundvlees bereid op klassieke wijze | 15 |
Petit Boeuf Grillè steak getrancheerd – zoete aardappel – gebakken ui – madeira | 15 |
Buikspek & coquilles (supplement 2,- bij Tour de Jules) buikspek – coquilles – doperwtencrème – zilte groenten | 17 |
Grands plats
Risotto funghi (ve) bospaddestoelen – truffel – rucola – parmezaanse kaas | 21 |
Tagliatelle schelpen en coquilles schelpen – coquilles – groene groenten – saffraan – parmezaan | 21 |
Gegrilde hele dorade venkel – citroen – peterselie – knoflook | 28 |
Gebakken zalm zalm – citroenrisotto – pommodori beurre blanc | 26 |
Boeuf Bourguignon gesmoord rund – rode wijn – ui – wortel – aardappelpuree | 24 |
Boeuf Grillè steak getrancheerd – zoete aardappel – gebakken ui – madeira | 24 |
Bavette van de grill 120 gr / 180 gr friet – salade – keuze uit béarnaise-, groene peper- of truffelsaus | 20 / 24 |
Snacks & bites
Brood met smeersels (v) kruidenboter – hummus – tapenade | 8 |
6 bitterballen (vegan + 2,-) | 7 |
Bittergarnituur (12 stuks) | 13 |
Calamares romana gefrituurde inktvisringen – citroen – aioli | 10 |
Flammkuchen original ham – lente-ui – crème fraiche – gruyère | 11 |
Flammkuchen funghi (v) paddestoelen – prei – rode ui – gruyère | 11 |
Charcuterie truffelsalami – serrano – eendenborst – fuet | 15 |
Fromages selectie van 4 kazen – notenbrood – vijgencompote – appelstroop | 14 |
Gefrituurde kippendijen zwarte knoflookmayonaise of chilisaus | 9 |
Patisserie & desserts
Warme dadeltaart met butterscotch | 5,5 |
Appeltaart met slagroom (+0,75) en/of ijs (+2) | 5 |
Chocoladetaart met slagroom (+0,75) en/of ijs (+2) | 5,5 |
Crème brûlée op klassieke wijze bereid | 8 |
Witte chocolademousse witte chocolade – framboos – krokantje | 8 |
Sorbet ijs 3 scoups huisgemaakt sorbetijs | 7 |
Fromages selectie van 4 kazen – notenbrood – vijgencompote – appelstroop | 22 |