Diner

all day

Petit plats

Petit risotto funghi (ve)
met bospaddenstoelen, truffel, rucola en Parmezaanse kaas
13
Petit risotto rode biet (ve)
met burrata, walnoten en rucola
13
Groentenquiche (v)
diverse groenten en oude kaas

11
Avocado tartare (v)
licht gebrand, gepocheerd ei, tomatensalsa en crostini
12
Gevulde aubergine (ve)
met burrata, gepekelde ui, vijgencompote en kruidenolie
13
Oesters (per stuk)
met citroen, rode wijnazijn en sjalot

4
Gamba’s
met antiboise, zilte groenten en kruidenboter
15
Pulpo
langzaam gegaarde octopus met geroosterde paprikacrème, polenta, antiboise en mediterrane groenten
15
Sliptong (2 stuks)
met kappertjes en citroen
15
Steak tartare
rauw 100% rundvlees bereid op klassieke wijze
15
Petit coq au vin
kip met ui, wortel, rode wijn, tijm en krieltjes
13
Buikspek & coquilles
met doperwtencrème en zilte groenten
17
Petit poisson en cocotte
Jules’ vispotje
15
Petit boeuf bourguignon
gesmoord rund met rode wijn, ui, wortel en aardappelpuree
13

Grand plats

Risotto funghi (ve)
met bospaddestoelen, truffel, rucola en Parmezaanse kaas
21
Risotto rode biet (ve)
met burrata, walnoten en rucola
21
Tagliatelle gamba’s & coquilles
met groene groenten, saffraan en Parmezaanse kaas

22
Sliptong (3 stuks)
met kappertjes, citroen en zilte groenten

28
Grand poisson en cocotte
Jules’ vispotje

26
Grand boeuf bourguignon
gesmoord rund met rode wijn, ui, wortel en aardappelpuree

24
Grand coq au vin
kip met ui, wortel, rode wijn, tijm en krieltjes

21
Bavette van de grill (120 gr / 180 gr)
met friet, seizoensgroenten en keuze uit béarnaise-, groene peper- of truffelsaus

20 / 24

Burgers & saté

Huisgemaakte saté
kip, satésaus, kroepoek en zoet zure komkommer
16,5
Angus burger
met tomaat, piccalilly, oude kaas, little gem, rode uiencompote, frites en truffelmayonaise
17
Portobello burger (v)
met blauwe kaas, vijgencompote, little gem, avocadospread en frites met truffelmayonaise
17

Sides

Frites
met truffelmayonaise
5
Zoete aardappelfriet
met Parmezaanse kas en aïoli (optioneel: spek +1,-)
7
Groenten van het seizoen7
Jules’ salade5

Snacks & bites

Brood met smeersels (v)
met kruidenboter, aïoli en tapenade

8
6 bitterballen
optioneel: vegan + 2,-
7
Bittergarnituur (12 stuks)
optioneel: vegetarisch +1,-
13
Calamares romana
gefrituurde inktvisringen met citroen en aioli

10
Flammkuchen original
met ham, lente-ui, crème fraiche en Gruyère

11
Flammkuchen funghi (v)
met paddestoelen, prei, rode ui en Gruyère

11
Gefrituurde kippendijen
met zwarte knoflookmayonaise

9
Jules’ borrelplank
bittergarnituur, oude kaas, gefrituurde kippendijen, calamares en Parmaham

19
Charcuterie
truffelsalami, Serranoham, eendenborst en fuet
15

Patisserie & desserts

Warme dadeltaart
met butterscotch, met slagroom (+0,75) en/of vanille-ijs (+2)
6,5
Appeltaart
met slagroom (+0,75) en/of vanille-ijs (+2)
5,5
Chocoladetaart
met slagroom (+0,75) en/of vanille-ijs (+2)

6,5
Crème brûlée
met Bourbon vanille

8,5
Witte chocolademousse
witte chocolade, framboos en krokant filodeeg

8
Sorbetijs
3 bollen huisgemaakt sorbetijs, met slagroom (+0,75)

7,5
Dame blanche
vanille roomijs, warme chocoladesaus en verse slagroom
8,5
Fromages
selectie van 4 kazen, notenbrood, vijgencompote en appelstroop

15

Kindermenu / kidsmenu

Tosti ham kaas6
Snack met frites
keuze uit: kroket – frikandel – kipnuggets
8
Pasta bolognese
met gehakt, tomatensaus en kaas
9

LA GRANDE BOUFFE: elke maandag en dinsdag onbeperkt genieten van (bijna) al onze gerechtjes voor slechts 37,50 p.p. Reserveren is aanbevolen!